lauantai 14. joulukuuta 2013

Saapastelua ja markkinahumua

Saanko esitellä, maailman parhaat saappaat shoppailureissulle! Näillä jaksaa tepastella vaikka maailman ympäri. Materiaali on mokkamaista, pehmeistä pehmeintä tekstiiliä. Kengän sisällä on velour-vuori, joka lämmittää aavistuksen ja tuntuu silkkisen pehmeältä kun kengän sujauttaa jalkaan. Nilkassa ja pohkeen yläosassa on säätöremmit joilla kengän väljyyttä voi muuttaa. Näissä riittää kyllä tilaa isommallekkin koivelle. Omiin jalkoihini nämä ovat aikamoisen reilut sääriosasta, mutta remmeihin voi toki tehdä lisää reikiä jos haluaa tiukemmat. En ole vaan vielä uskaltanut alkaa nyrhimään lisää reikiä, tuloksena olisi varmaan verta vuotava sormi tai saappaassa reikä jossain ihan väärässä paikassa...


Aiemmin syksyllä teimme shoppailureissun Tampereen ideaparkkiin, josta löytyy monta ihanaa kenkäkauppaa! Löysin nämä saappaat Tapaksen liikkeestä, mutta netissäkin näkyy olevan tarjolla esim. TÄÄLLÄ. Tänään kiersin nämä jalassa ympäri kuopiohallia joulumarkkinoita ihmetellessä, ja jatkoin vielä kierrosta ostoskeskus Matkuksessa. Eipä alkanut jalkoja uuvuttaa. Joulumarkkinoilta löysin muuten tällaisen ihanuuden:


Kissa pussukassa! Näitä kännykkäpussukoita valmistaa Jyväskylässä sijaitseva riiminka design, joka oli tullut esittelemään tuotteitaan joulumarkkinoille Kuopioon. Olisin voinut ostaa vaikka koko kojun tyhjäksi, niin ihania olivat riimingan hauskat kuosit ja käytännölliset tuotteet. Kukkaroita, kännykkäpussukoita, meikkilaukkuja ja pieniä kasseja oli monella eri kuosilla ja värillä. Lisää löydät TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti