lauantai 30. marraskuuta 2013

Tervetuloa!Nyt se on täällä!

Blogi jonka avaamista olen pitkään mielessäni kypsytellyt. Bloggaamisesta, valokuvauksesta ja kuvien käsittelystä tietämättömänä päätin lähteä tulta päin, ja luottaa siihen että matkan varrella opin lisää. Neuvoja, ohjeita ja palautetta otan siis mielelläni kokeneemmilta vastaan!

Mutta sitten itse asiaan, eli niihin kenkiin. Kengät ovat minulle intohimo ja inspiraation lähde muuhun pukeutumiseen. Jo pienenä tyttönä yksi parhaimmista huveista oli käydä salaa äidin kenkäkaapilla ja lompsotella ympäriinsä niillä kymmenen numeroa liian isoilla kengillä. Nykyään oma kenkäkaappini (eli siis kaapit, hyllyt, laatikot, mitä näitä nyt on..) on täyttynyt kenkäpareilla joiden lukumäärästä en ole uskaltanut ottaa selvää. Kierrätystä kannattavana ihmisenä laitan välillä vanhempia pareja myyntiin kun tila alkaa totaalisesti loppua kesken. Useat kenkäni tulee myös ostettua käytettyinä. Myös joidenkin ystävieni maku kenkien suhteen on tullut jo melko tutuksi, ja mielelläni etsiskelen sopivaa paria myös heille. Kierrätystä parhaimmillaan, sanoisin!

Blogin nimi tulee siitä, että korkokengät ovat itselleni iloinen, arkea piristävä asia, josta löydän ispiraatiota muuhun pukeutumiseen.

Tervetuloa mukaan matkalle!


-Salla-

2 kommenttia:

  1. Oi miten visuaalisesti kauniisti tehty blogi ja hieno nimi!
    Odotan innolla lisää :)

    <3:lla Tanjuska

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! <3 Kovasti on vielä opeteltavaa, mutta jospa tämä tästä pikkuhiljaa :) Joulupukilta jo toivottu uutta kameraa, mutta oisinkohan mä ollut tarpeeks kiltti (en varmaan jos kattoo tota tämän vuoden aikana kertynyttä kenkien määrää....)

    VastaaPoista